Seleccionar página

El 7 de juliol celebrem el Dia Internacional de les Cooperatives sota el lema “societats sostenibles mitjançant la cooperació” i el tema “consum i producció sostenibles de béns i serveis“.

I ahir a l’auditori de la Lleialtat Santsenca, es va celebrar l’acte institucional amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, la ponència d’Esther Vivas, periodista especialitzada en anàlisi política, sistema agroalimentari i maternitat, representants de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, dels projectes singulars i de les diferents Federacions de cooperatives de Catalunya. La lectura del manifest cooperativista va estar a càrrec de Josep Maria López i Fumat, vicepresident de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, i la cloenda a càrrec del secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta.