Seleccionar página

El pròxim dia 3 de juliol als cinemes Girona de Barcelona es projectarà el documental Have a Nice Day, de Roger la Puente. En Roger li va rellogar durant un agost la seva habitació d’un pis compartit de la Barceloneta a la Syu Win, una noia de Hong Kong que es dedicava a passar d’amagat a persones indocumentades entre fronteres. Poc temps després la Syu va acabar internada a la presó de Cauen, França, al intentar creuar disset indocumentats a Anglaterra. És en aquest moment en que el Roger decideix realitzar aquest documental a partir d’una entrevista i les cartes que la Syu Win li enviava des de la presó en les que sempre acaba amb un «Have a nice day».

Aquest documental tanca el cicle de la mostra «Visions documentals» que ha conduït durant sis anys en Martí Sans, el qual s’acomiada de nosaltres agraint a tots els espectadors i autors que han recolzat la mostra des de l’inici.