Seleccionar página

Vidàlia vol desenvolupar i fer florir un projecte de vida, habitatge, comunitat i treball, recuperant un espai abandonat com és la colònia industrial Cal Vidal a Puig-Reig. Un projecte que aporti sentit, llibertat i pertinença a les vides de les persones implicades. Per materialitzar-ho, es vol fundar i gestionar una cooperativa integral, englobant cooperatives d’habitatge, consum, treball, així com altres possibles projectes, com a eina legal i estructural que doni transparència i promogui la participació i l’autonomia. Aquestes estructures ens permetran atreure persones de Catalunya i de tot Europa per comprar i transformar la antiga colònia Vidal en un centre de referència per una vida inspiradora i amb sentit respectant el territori i la seva essència històrica.

Vidàlia és un dels cofinançadors que van fer possible que el nostre projecte creaRSA.coop sigui exitós en la campanya de Goteo. I aquest diumenge passat ja vam començar a el·laborar la vídeo-recompensa que els pertoca. Ben aviat podreu veure el vídeo realitzat conjuntament.

 

Tú també pots aconseguir un vídeo-recompensa participant a la nostra campanya fent clic aquí.