La primera onada d’inscripions ha estat un èxit, de les més de vuitanta rebudes per participar a La Pionera, el 43% han sol·licitat disposar d’expositor un cap de setmana al mes, i el 28% dels demandants volen tenir expositor tots els caps de setmana que estigui oberta La Pionera (42 a l’any). D’aquesta manera les iniciatives aniran variant cada cap de setmana permetent la rotació de les iniciatives i la oportunitat de participar-hi.

El perfil de les pioneres i pioners és el de persones amb idees, il·lusió i passió, persones que comencen i que respecten els valors socials, ambientals i comunitaris. Cal subratllar que el 74% de les iniciatives inscrites estan totalment compromeses amb l’equitat de gènere, un aspecte que es té en compte a l’hora de fer la selecció final. També, que la forma jurídica del 57% de les iniciatives que s’han inscrit a La Pionera és en treball autònom i el 13% cooperativa. El 75% de són persones residents a Barcelona i el 20% d’aquestes del districte de Sant Martí.

Les inscripcions per participar-hi es mantindran obertes per tal d’assegurar que tothom pugui optar a oferir les seves idees emprenedores.

 

Recordeu que seguim en campanya de crowdfunding amb Goteo i podeu fer la vostra aportació aquí.