Seleccionar página

OLESA 1916

un patrimoni per al futur?

Aquest documental de Responsabilitat Social Audiovisual produït per creaRSA conjuntament amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i altres entitats d’Olesa de Montserrat, planteja un debat entorn al patrimoni i la memòria històrica com a eines de cohesió social.

SINOPSIS

A partir de la recuperació i restauració d’un conjunt de pel·lícules de principis del segle XX, rodades a Olesa de Montserrat, analitzem l’evolució del municipi durant els últims cent anys. Persones expertes i ciutadanes d’Olesa ressalten la importància de les imatges que veiem en aquest material restaurat. Tot això ens porta a debatre sobre el patrimoni i com aquest pot esdevenir una eina per entendre tant el passat, com el present i el futur. Un exercici de reflexió a partir de la trobada d’un material perdut i privat que passa a ser un bé públic i comunitari.

Un projecte de

amb la col·laboració de

el patrocini de

la esponsorització de

i el suport de