Seleccionar página

EL SEGLE QUE ENS CANVIÀ – EL SIGLO QUE NOS CAMBIÓ

Aquest documental de Responsabilitat Social Audiovisual produït per creaRSA conjuntament amb l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i altres entitats d’Olesa de Montserrat, neix per a ajudar a la reflexió i al debat entorn del patrimoni i la memòria històrica.

Este documental de Responsabilidad Social Audiovisual producido por creaRSA conjuntamente con el Ajuntament d’Olesa de Montserrat y el Consell Comarcal del Baix Llobregat, con la colaboración de la Diputació de Barcelona y otras entidades de Olesa de Montserrat, nace para ayudar a la reflexión y al debate en torno al patrimonio y la memoria histórica.

SINOPSIS

A partir de la recuperació i restauració d’un conjunt de pel·lícules de principis del segle XX, rodades a Olesa de Montserrat, analitzarem l’evolució del municipi durant els últims 100 anys. Persones expertes i altres ciutadanes d’Olesa ens parlaran de la importància de les imatges que veiem en aquest material restaurat. A més, debatran sobre la recuperació de la memòria històrica a través de la trobada d’un material perdut i privat que passa a ser un bé públic i comunitari. Aquest projecte, actualment en fase de producció, té data prevista d’estrena per a desembre de 2019.

A partir de la recuperación y restauración de un conjunto de películas de principios del siglo XX, rodadas en Olesa de Montserrat, analizaremos la evolución del municipio durante los últimos 100 años. Personas expertas y otras ciudadanas de Olesa nos hablarán de la importancia de las imágenes que vemos en este material restaurado. Además, debatirán sobre la recuperación de la memoria histórica a través del encuentro de un material perdido y privado que pasa a ser un bien público y comunitario. Este proyecto, actualmente en fase de producción, tiene fecha prevista de estreno para diciembre de 2019. 

 

Amb la col·laboració de – Con la colaboración de: